Världens starkaste Elton

Någon garvar åt mig.

Alltså, gårdagen. När jag väl har energi som förut så kör jag på för de dagar som jag bara vill ligga på soffan. Igår var en sån dag. Jag både lämnade och hämtade som dagen dessförinnan (när Nikolaj jobbar kväll så blir det lite bökigt med bilen och körandet). Jag tvättade också, vilket jag avskyr i vanliga fall pga vår helt värdelösa tvättstuga, samtidigt som Dante hade väldigt hög feber och var himla ynklig. Elton är *TA-I-TRÄ* en väldigt enkel bebis, just nu i alla fall och det gick ändå hyfsat smärtfritt igår, fram till vi skulle äta middag…..

Vi hade hämtat Tilde och tvätten var helt klar. Jag renbäddade, lagade falukorv och makaroner och vi satte oss för att äta medan Nikolaj var påväg hem från jobbet. Elton sprattlade i min famn, Tilde pratade på och plötsligt får Dante ”ont i munnen”, vilket jag vet sedan innan vad det innebär (sist han sa detta trodde jag att han skulle hosta upp slemmet som han då hade kämpat med i dagar, men när jag höll ut min hand för att fånga, så kräktes han i handen). Så febern han legat inne med resulterade alltså i kräksjuka igårkväll. Snabbt får jag lägga över Elton i vagnen. Säger åt Tilde, som tack och lov precis hade ätit upp, att hon ska gå ut i köket och vänta där på vidare instruktioner. Och Dante var så duktig!!! Han satt stilla tills jag kunde bära in honom till badkaret och ordna så han fick duschat och få på sig rent.

Men ja, varför inte. Lite mer tvätt till husmor och här är ju verkligen så himla lätt att få tvättid med, eller inte. Någon måste garva åt mig där uppe…

Nu slutar vi prata om detta (en känner ju sig lite lätt illamående sedan igår). Låt oss istället dregla över pannkakorna från häromdagen:

IMG_5639

 

// Mamma Natalie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats