Världens starkaste Elton

Post-semester.

Vi har varit tillbaka i tre veckor, Elton på föris och jag på jobbet. Tiden bara rusar fram och om exakt tre månader fyller han fem år?!?!?! ? Det är svårt att förstå hur det gick till – som en blinkning ?

Det har verkligen varit världens bästa semester, men även helgerna nu under augusti har bjudit/kommer att bjuda på trevligheter. Tosselilla förra helgen med storasyster och storebror, plus alla RBU Skåne-kompisar och High Chaparral nästa med RBU Riks ??? Gemenskapen, glädjen & tacksamheten – Livet började helt klart med dig min älskade älskade unge ❤️

Charmören och linslusen avrundade semestern med att möta upp journalist och fotograf från Sydsvenskan, vilket ledde till förstasidan och ordet tillgänglighet på mångas läppar ? Nu hoppas vi att politiker och beslutsfattare tar sitt ansvar ♿️✊?

Även detta superfan till mamma har knäppt många många bilder på en lycklig sommarkille, men jag tänkte faktiskt inte bombardera er med dem här, utan temat för idag blir istället TAKK och med ett fokus på de tecken som vi använt mest här under sommaren.

Till följd av Eltons motoriska svårigheter så tecknar inte han sådär jättemycket, men dels har hans ordförståelse verkligen gynnats av att han får både höra ordet och se tecknet, vilket i sin tur lett till att han är en fena på att förstå vad jag förväntar mig av honom när jag t.ex. frågar hur indianerna gör. Jag tror att stimulans är A och O, vilket kommer av intresse, prioritering, engagemang och i grunden den villkorslösa kärleken. Den har du här – utan tvekan ?

 

//Mamma Natalie

 

  
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Som en mamma i liknande sits som du, så blir jag så himla glad av att läsa dina inlägg. Tack för allt du gör, och tack för den fina läsningen.

stats