Världens starkaste Elton

Fartfylld vecka.

Jag sitter här med Elton på mig och myser, i vår soffhörna. Egentligen är hela soffan vår nu ju – vi sitter i en del av den och när vi vilar så vilar vi i den andra delen. Det har varit en fartfylld vecka, minst sagt och idag är en sådan dag där jag undrar hur vi ens hunnit med allt. Det beror helt och hållet på teamwork och glädjen i det absolut mesta. Vi har gråtit med, men det är aldrig där fokus ligger. Det handlar om en liten stund och sedan reser vi oss med huvudet högre och ryggen rakare. Växer flera centimeter, tillsammans.

Förra helgen var Elton på sitt allra första barnkalas och jag fick haka på även fast det var pappa-helg. Sedan kom han hem redan innan kl. 14 på söndagen. Det var mitt i tvätt och så, men efteråt avrundade vi veckan med köpmat i kvällssolen. Vi hittade tillbaka till ett nygammalt smultronställe med en nygammal vän ❤️

Måndagen var som en måndag är och vid hämtning påmindes denna morsa om Pippi-festen på föris dagen därpå. Det var bara att rota fram polisgrejer i källaren, för att sedan inse att ”Nä minsann, Elton ska få ha en hel dräkt” ??‍♂️ Facebooks köp och sälj hade guldet och mellan habiliteringsbesök och lämning tisdag förmiddag körde vi och handlade second hand. Kling och Klang blev succé trots tårarna i bilen efter besöket som var en 24h. positionering.

Efter jobbet och föris den dagen så bjöds vi på grillat hos mormor & morfar. Det verkar onekligen vara en hit att äta utomhus och det är en fröjd att mammas stora kille är så glupsk och nöjd.

Onsdagen var en ”vanlig” dag, medan torsdagen innefattade avslutning för denna omgången av Move & Walk. Detta med blandade känslor eftersom kampen inte är över gällande Region Skåne och avtalet för konduktiv pedagogik. Våra barn ska få träna, det handlar om rätten till liv, hälsa och utveckling ✊? Punkt slut.

Igår var det skolavslutningsdag och den första traditionen efter som tyvärr, tydligen, skitit sig. Tre minuter effektiv tid gavs det. Eller stals det? Högst oklart utifrån planen som uppenbarligen var att hindra. Det blev en tuff kväll sen och det är väl egentligen allt jag har att säga här om det. Är extra tacksam för alla vettiga människor i vårt liv! ❤️

Idag har världens starkaste kille rullat sitt allra första lopp någonsin – Rullstolsrace på Ribban med RBU Skåne ♿️?? Vi intog cykelbanan på ett så härligt ”se upp här kommer vi”-vis ??? Storasyster Tilde kom och hejade i blåsten med sin mamma och hennes mammas kompis. Det blev även pris för yngsta rullstolsförare och nu hänger vi då här på soffan, med all rätt.

Tack för en fartfylld vecka min stjärna. Allt för dig älskade du ❤️

 

//Mamma Natalie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats