Världens starkaste Elton

Move & Walk ???

Hej på er! Vi ber om ursäkt för den kassa uppdateringen i januari. Månaden har bara sprungit förbi och varit hektisk på flera plan. Jag gör klart min utbildning efter två års studieuppehåll. Knappt en termin kvar, men det är ändå ganska mycket inför det stundande examensarbetet. Jag har inte bestämt till 100% vad jag ska skriva om utan står och väger mellan ett par olika ämnen. Mycket har ju hänt sedan jag tog en paus och det hade nästan varit konstigt om detta inte påverkat mig, även gällande intressen. När jag vet så får ni veta.

Även pappa Nikolaj & Elton har haft en intensiv första månad hemma tillsammans. De har varit på träning, konduktiv pedagogik, två timmar varje vardag. Jag har varit med under mina lediga dagar och det har hänt så himla mycket! Kanske små framsteg för andra, men oerhört stora för oss. Vi älskar verkligen Move & Walk och tackar ödmjukast för allt ni har gjort för och med Elton och hela vår familj!

Enkelt förklarat så bryter man ner de olika momenten i mindre delar. T.ex. för att rulla runt så ska man upp med ena armen, böja motsatt ben och sedan går det att rulla. Vi har masserat, stretchat, sjungit och pratat. Elton är så himla med på allt och det är en fröjd att se hur mycket han verkligen förstår. Nu fortsätter vi med allt som vi har lärt oss även på hemmaplan. Tusen tusen tack igen Move & Walk – ni är bäst ❤️

Nu är det helg för hela familjen och vi ska bl.a. iväg på en gudstjänst på söndag. Tittar in här och berättar mer om den i helgen. Annars är det ju Mello-premiär och lite sånt hemmamys också såklart.

Trevlig fredagskväll på er.

7B447842-5EE2-4150-9C52-66FE616A72F1

AF7511CC-67DB-4584-ACBE-8E6E30FC0F21

0F485824-6672-4234-8248-85CA4C4572A3

 

// Mamma Natalie

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats