Världens starkaste Elton

Jag kan älska dig lycklig.

Hej på er!

Det är vår, det är officiellt påskhelg och så var det det där med corona. Aldrig någonsin har fyra lediga dagar känts så märkliga. Långhelg, men med massa inställda planer. Just nu är storebror Dante sjuk, men även Elton behövde hämtas lite tidigare igår eftermiddags. Storasyster Tilde är som vanligt frisk som en nötkärna.

Det är tuffa tider och samtidigt pågår livet ändå. Vi fattade för drygt en månad sedan beslutet att enbart gå på de viktigaste vårdbesöken och bordlägga allt som går att vänta med. Samordnar fortfarande för att optimera min faktiska arbetstid. Nästa vecka har vi t.ex. fyra(!) olika besök under en och samma dag. Det måste ju vara något form av världsrekord? ??

Sedan jag skrev här sist har mina distansstudier i handikapprätt fortsatt gått superbra och även podcastavsnittet som jag medverkade i har nu släppts. Älskar verkligen våren och den energikick som infinner sig när solen skiner! Och vill ni lyssna på intervjun med mig så är det bara att söka efter ”Bonuspappan & Plusmamman” där poddar finns. Avsnitt 148 är det och mig hör ni från 16:53 minuter in och intervjun varar sedan till 35:47 minuter.

Ni läser dessutom RBU Skånes nya ordförandes blogg just nu ? Ett både kul, spännande & oerhört viktigt uppdrag. Ser fram emot när covid-19 drar åt pipsvängen så vi åter kan få kavla upp ärmarna. Det finns så mycket jag vill bidra med när det kommer till funkisrätt för våra barn & unga.

Jag kan ju inte älska dig frisk lilleman. Minns att jag för något år sedan döpte och ägnade ett blogginlägg till det jobbiga faktum. Men jag kan faktiskt älska dig lycklig och jag vill påstå att jag gör det varje dag ? Just nu sitter han här bredvid mig på soffan, halvt på mig, som den mänskliga stol och lift jag är. Vi busar, myser & pussas om vartannat.

Avslutar med det jag vill allra helst just nu: Krama om min fina & starka mamma. Det får bli såhär, virtuellt. Riskgrupp pga cellgifter, men fortfarande coolast ändå! ❤️

Stay safe allihopa, ta hand om varandra och visa lite extra hänsyn.

//Mamma Natalie

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats