Världens starkaste Elton

Hemtentamen med en grinig Elton.

Hej på er!

I ungefär en vecka nu så har Elton varit himla grinig. Främst är det på kvällskvisten som ingenting passar herrn. Ska han vara nöjd så ska vi ha ögonkontakt konstant och helst ska det busas. Det ska gungas, pussas, kittlas och göras pruttljud med munnen. Det är väldigt positivt att han verkligen säger ifrån och har lite mer humör, annars är han ju lugnet själv, men just att han ger lite motstånd visar verkligen på att han är där han ”ska vara” intellektuellt.

Har ni också märkt förändringar i humör osv. vid 15 månaders ålder? Imed att vi aldrig jämför honom med andra barn utan funktionsvariation så har vi heller inte så bra koll på ”normal utveckling” ju.

Idag har vi varit på BVC för att väga, mäta och ta den andra och sista sprutan mot vattkoppor. Vi valde ju att vaccinera honom när storasyskonen fick vattkoppor eftersom epilepsin riskerade att bli värre om han skulle blivit smittad.

Det är en grinig Elton här hemma och jag har en hemtenta som ska skrivas och skickas in före kl. 23:59 ???

Passade mest på att titta in här nu när lilleman var nymatad ?? Håll tummarna att jag blir klar i god tid med allt och inte tre minuter innan det är dags. Lägger upp en bild från gungpremiären i förra veckan, som tack för alla tummarna ni nu håller ?

 

// Mamma Natalie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats