Världens starkaste Elton

Friday – we’re in love.

Verkligen fri-YAY idag! 😍 För en vecka sedan blev vår guldklimp utskriven från hemsjukvården och även om vi snittar 2-3 olika sjukhusbesök i veckan så är det SÅ HIMLA SKÖNT  👏🏼 Vår starka påg känns friskare, jag är mammaledig på riktigt nu och vi bara njuter 👌🏼

Imorse träffade vi barnneurolog, sjukgymnast och sköterska. Bara sedan förra besöket för en månad sedan så har ju Elton gjort jätteframsteg. Han äter som bara den, jollrar och ler. Ja han nästan skrattar när vi är riktigt roliga päron. Mitt mammahjärta är så fyllt av kärlek. Det svämmar ibland över och glädjetårar fälls det en hel del.

Förra helgen bjöd på middag med Felicia & Mathilda (två utav Nikolaj’s kusiner), kalas för min lillebror Jonatan som blev 20 år häromdagen (var tar tiden vägen? 😳) och massa mys hela familjen.

I måndags lämnade vi de stora barnen efter vår vecka och hade sedan tid på öronkliniken igen. Elton hör perfekt på vänster öra, men höger är lite sämre. Han hör på det, mörka toner bättre än ljusa, men vi vet inte exakt hur det blir (precis som med mycket annat). De kommer kalla oss igen efter sommaren, så får vi se då.

I tisdags åkte vi hem till mormor och var där en heldag. Hon bakade scones och till middag blev det köttfärslimpa med potatis, sås och lingon. Ljuvligt 🙌🏼 Nikolaj är så duktig med sitt pulver, men han har beställt köttfärslimpan igen när han får lov att äta.

I onsdags hade vi en helt ledig dag tillsammans, utan varken jobb eller något besök och då passade vi på att köpa en babysitter. Riktigt nöjda är vi och hoppas bara att lillemans huvudform rundas till lite snart så han får optimal komfort i den.

Igår var vi på synenheten, dit vi blivit remitterade efter vårt besök på ögonkliniken härom veckan. De gav oss tips och trix på hur vi bäst stimulerar Elton eftersom vi inte vet hur bra han kommer se i framtiden. Blicken blir lite bättre hela tiden, men vi har bestämt att all hjälp vi och han kan få, vill vi ha. De var verkligen helt underbara och även om vi inte ska tillbaka till ögonläkaren förrän till hösten, så fick vi tid igen hos synenheten i juni. Kuratorn Åsa är också med vid varje besök vilket känns toppen.

Jag tror vi grejar detta, eller det vet jag att vi gör och det är skönt att känna så. Och att det friska får vinna nu.

Nu ska jag fortsätta att varva dokumentärer med dokusåpor här hemma och vi önskar er en trevlig helg.

 

// Mamma Natalie

IMG_5700

IMG_5717

IMG_5726

IMG_5732

IMG_5751

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats