Världens starkaste Elton

En helt (o)vanlig familj.

Det var en onsdag han kom. Klockan var 18:40 på kvällen och efter 51 timmars kämpande var han äntligen här. Jag hade väntat många år. Kanske lagom många för de flesta, men för mig kändes det som en hel evighet. Mamma – det är för mig meningen med livet.

En del säger att vi har levt tillsammans i ett annat, tidigare liv och jag tror dem. Vi är ett och har varit det sedan den där novemberdagen för snart 2,5 år sedan.

Precis som jag vet att det fanns en mening med att just jag skulle bli bonusmamma till Tilde & Dante så vet jag att det fanns en mening med att du blev just min son Elton. Ju längre tiden går desto mer säker blir jag. Det har alltid funnits en plan för oss. Vi vet inte på förhand hur den ser ut, men när vi landar mitt i så blir det icke tänkbara sådär in i bomben självklart.

Vårt liv är rikt. Inte på pengar, eller ens på tid, utan på kärlek. Du har dessutom gett oss erfarenheter för en hel livstid, redan. När du somnat och vi sitter kvar ute på soffan så pratar vi om hur vi inte kan tänka oss dig på något annat sätt. Vi vill inte. För tänk vad mycket vi skulle missa. Sånt som många andra aldrig får uppleva. Genom din glädje och nyfikenhet vågar vi även dela med oss, så att andra får se hur vackert det ändå är. Det där främmande och ovanliga. Fast ändå vanliga för oss.

Under ett par (o)vanliga veckor har du testat en rulle och en el-rulle. Kul, häftigt och spännande.

Du är inte ensam, vi är inte ensamma, för det finns massor med familjer som våra, med superhjältar och högar med kallelser. Genom dig får jag ny energi och genom andra familjer som oss får jag lite gnista. Det är viktigt. Jag tänker kämpa till tusen för att bryta normer och sudda ut gränser. Vem bestämmer ens vad som är ”normalt”? Den där skulle jag bra gärna ta ett snack med!

Jag ska inte ljuga, ibland fäller jag tårar av sorg & ilska, men jag fäller desto fler av lycka & stolthet. Jag tror det hela handlar om förväntningar. Ingen förväntar sig att hamna där vi är. Väl här så vet jag dock att det var precis hit vi skulle ❤️

 

// Mamma Natalie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats