Världens starkaste Elton

Helgens bravader.

Godkväll på er!

Eftersom både helgen och början av veckan gick i ett så missade jag att berätta vad vi varit iväg på. I lördags tog vi med barnen till Leo’s lekland. Även farmor hängde på. Vi besöker sällan lekland, dels eftersom både vi och barnen föredrar andra aktiviteter, men också för att det ska bli mer ”speciellt” när vi väl gör det, vilket barnen verkligen tycker de med. Vi spenderade ett par timmar där och käkade även lunch tillsammans.

Sedan blev det mello-mys här hemma. Vi kände väl (jag & Tilde då eftersom samtliga killar dissade programmet innan det ens hade börjat) att det var få bidrag som fångade oss (om ens något riktigt gjorde det). Stundtals kändes det som en talangtävling på mellanstadiet. Håller tummarna att resterande delfinaler bjuder på bättre underhållning.

I söndags var vi i kyrkan. Det var gudstjänst för att fira de barn som döptes 2016 & 2017 och Elton döptes ju för lite mer än ett år sedan. Förra året när vi fick samma inbjudan så låg vi inlagda fortfarande. Därför fick han inte sin dopdroppe då, men nu i helgen fick vi med oss droppen hem. För oss betydde det så himla mycket. Vi fick aldrig ha dopet i kyrkan eftersom han nöddöptes och de stora barnen fick heller inte vara med. Efter detta har vi varit på både dop och begravning i kyrkan, men vi har inte varit i kyrkan för Elton’s skull. Nu fick vi det och gudstjänsten var hur fin som helst! Vi passade även på att få varsin dop-påminnelse, alla utom Dante då som vägrade ?? Farmor & gudmor Ulli följde även de med och efteråt åkte vi hem till mormor & morfar.

Tilde & Dante klippte sig också i helgen och vi lämnade alltså två nyfriserade och fräscha barn på dagis & skola i förrgår.

Nu har det gått två dagar och är hela fem dagar kvar. Det är så jobbigt att man redan saknar dem. Vi alla gillar ju ojämna veckor mer än jämna. Det är bättre att vara fem här hemma än tre! ❤️

56B81CD4-7D2A-4C87-A8C2-3E4997B78E65

(efter en stund i kyrkan blev någon lite trött ??)

 

// Mamma Natalie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats