Världens starkaste Elton

Första stegen i parken + barnombud till tusen.

Hej på er! Idag är det torsdag och vi är lediga två dagar inför denna mammans kommande jobbhelg.

Fast helt lediga är vi ju inte. Idag tvättas det och plockstädas litegrann, för att imorgon (förhoppningsvis) få grovstädat. Fler timmar per dygn önskas fortfarande…

I eftermiddag/kväll ska jag och min ena barnombudskollega träffa barn och ungdomar i den ideella förening jag tidigare arbetade i. Vi ska besvara lite frågor och lyssna på vad de har att säga om vår myndighet. Spännande & trevligt! Målet är definitivt att vårt verksamhetsställe ska ha det bästa barnperspektivet i hela regionen, helst i hela landet 👍🏼

Imorgon ska vi till oropedtekniska för att sedan bonus-hämta Tilde innan Dante sjunger med förskolekören i Johanneskyrkan 😇

Helgen som var bjöd på massa solsken och Elton passade på att ta sina första ordentliga steg ute i parken. Aldrig har ett lekplatsbesök bringat så mycket glädje! 🤗 Visst, jag höll i honom, men han rusade fram och skulle spela boll med storasyskonen. Filmbevis finns på både instagram & facebook 🤩 Det går inte att beskriva känslan inombords. Jag borrade ner mitt ansikte i pappa Nikolajs famn och ja, det föll tårar av lycka.

Nä, nu ska jag spola badvatten till mig & lilleman, sen ropar tvättstugan återigen mitt namn. Ha en underbar dag på er ❤️

 

// Mamma Natalie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats