Världens starkaste Elton

Rocka sockorna & livet.

Hejhej på er!

Onsdag idag, men min fredag, nästan. Jag ska jobba i helgen och har nu två lediga dagar framför mig, nästan. Imorgon ska jag medverka vid ett APT på jobbet och därefter är det stormöte på habiliteringen. Elton kommer vara på föris en halvdag ungefär.

De senaste dagarna eller senaste veckan har varit väldigt blandad känslomässigt. Egentligen inget konstigt, men jag har varit sjukt trött, haft en del huvudvärk, till och med ett migränanfall och jag antar att grejer jag annars skulle tagit lite lättare på har provocerat och stört mig enormt. Det är inte lätt att vara fritids-advokat. Många delar i livet som funkis-förälder kräver dock detta av en och man bara gör. Ibland fantiserar man över hur det skulle ha varit att enbart ha ”vanliga” saker att tänka på, fundera över eller oroa sig för. Typ om de serverar tillräckligt med grönsaker eller snoret torkas bort ordentligt på föris.

Imorse resulterade mina farhågor i en ordentlig urladdning på vägen till jobb. Hade tid på mig att gråta ut och torkade sedan tårarna på parkeringen innan jag gick in. Dagen blev bättre och jag lade min energi på annat i sex timmar. En stund innan jag slutade för dagen sa en kollega, apropå ingenting: ”Jag tycker du är en så stark kvinna Natalie”. Blev så förvånad, men tackade givetvis. Sedan kom annat emellan. Kollegan har ingen aning om hur mycket jag behövde det just idag! ???

Någonting annat som lyfte mig idag var brevet jag öppnade med en inbjudan från hab. Tack vare listan jag gav till vår logoped lyckades vi med det omöjliga, att få till syskon-TAKK i Malmö under maj månad. Att vara ettrig lönar sig och då är det definitivt värt mödan!

Imorgon hoppas jag ni mixar med oss när vi rockar sockorna. Visa att olikheter är okej. Mer än okej – det gör livet extra kul & spännande ?????

Ta en rutig och en skär, en med frukt och en med bär.

 

// Mamma Natalie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats