Världens starkaste Elton

Dubbel-VAB.

Yepps, det går att köra dubbel-VAB. Än så länge har vi vård av allvarligt sjukt barn för Elton (även om Nikolaj gick tillbaka till jobbet i måndags) och inatt vaknade Dante med jättehög feber. Så jag är hemma med båda mina pojkar och vi kör pyjamas all day! Vi var visserligen och lämnade Nikolaj & Tilde imorse eftersom Nikolaj jobbar kväll och vi då behöver bilen. Så vid fyra måste vi pysa iväg igen och hämta storasyster. Innan dess ska jag dessutom tvätta. Det ska bli intressant att se hur det går…

Storebror vill för övrigt inte äta någonting. Han tjatar om läsk och i affären skulle han prompt ha päron och drickyoghurt. Någonting som sedan var för starkt(?) när vi kom upp. Glass som medicin lockade inte det heller. Efter tre timmar fick jag i honom en halv slät bulle och lite äpplejuice. Han ska inte kolla tv, inte rita, inte lägga pussel, inte spela på paddan och han ska absolut INTE vila, fastän hans ögon är trötta och han nickade till snabbt i soffan. Det är med andra ord tuffare att tillfredsställa en sjuk fyraåring än en frisk!

Nu ska jag återgå till pojkarna och Netflix-filmen här och så småningom om även tvätten (usch usch usch). Ni kan väl ha en fin dag i solen åt oss med?

 

// Mamma Natalie

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats