Världens starkaste Elton

Valborg & första maj.

Då var långhelgen förbi och hjärtat fyllt med nya minnen & framförallt traditioner, någonting som är så viktigt. Visst är det härligt när facebook påminner om det gamla och vilken festlig typ man en gång varit, också står man där och hackar tänder tillsammans med barnen, framför ett majbål som de inte fick riktigt fjutt på och till en manskör uppe vid en mölla, långt ute på vischan, som vi knappt hörde. Underbart! Det är ju så det ska vara. Natalie the supermom är någon jag älskar, verkligen.

Förutom vårt kvällsäventyr på Valborg ute i Aggarp, (ja så hette stället), så premiär:ade vi ggr. 2 när vi först körde och åt årets första mjukglass i Bjärred och sedan grillade ute hos mormor & morfar i Oxie. Storasyster Tilde bakade ananaspajen och storebror Dante blev överlycklig när vi klättrade upp på vinden och hittade morbror Jonatan’s gamla beyblade-arena/bana (tydligen är de där tillbaka bland kidsen nuförtiden). Han fick även med sig denna hem och önskar sig massa coola beyblades när han om åtta dagar blir hela fyra år gammal. Han fyllde ju nyss tre och hade minionkalas? Nu är det superhjältar och bilar och ja, allt som låter högt och är starkt helt enkelt.

Och vår tjej har upptäckt spegeln och vill lära sig massor. Allt som har med vårt samhälle att göra. Hon är så himla hungrig på kunskap, vilket verkligen glädjer mig som bonusmamma. Jag kan se så mycket utav mig själv som barn i henne. Jungfru, stora-storasyster, klok, fin, omhändertagande och energisk. Med sin höga integritet, smarthet och varsamhet, så kommer vi ju få en fantastisk ung kvinna sen.

Även i lördags var vi bortbjudna förresten, hos Palle & Susie. Palle är Nikolaj’s morbror tillika gudfar och vi var på middag hos de i Riseberga. Vackert hus och fin middag. Men bäst utav allt – sällskapet. Vi pratade massor och Elton fick nog den finaste utav nallar. Blev alldeles rörd. Det är en Bukowski-nalle med lite ärr på kroppen. Och på foten står det ”Nobody’s perfect”. Ja, ni hör ju. Svårt att inte bli tårögd… Även lite MFF-stuff fanns med i kartongen och vi tackar så hjärtligt. Vi får träffas snart igen, kanske på en himmamatch? Någon gång måste ju bli pojkarnas första!

På tal om första så var det ju den första maj igår och Nikolaj jobbade. Vi som var lediga passade på att vara ute i solen. Det blåste en hel del när vi gick runt i Malmö, men det blev lek i parken, på en ny & spännande lekplats, samt en liten fika på stan. Vi kollade även in första maj-tåget och åkte sedan bussen ut till farmor & Ulli, där även pappa slöt upp efter jobbet. Mycket spontanitet och kiddosen är så duktiga och hakar på. De älskar det med, att se saker och uppleva nya grejer. Vi bestämde att vi i augusti ska gå i Pride-tåget, med regnbågskinder ?️‍?

Du har de bästa storasyskonen i världen Elton och vi är en bra familj, ännu bättre sedan just DU kom och fyllde oss med ännu mera kärlek. Jag hade inte varit hälften så bra mamma om det inte vore för att vi fick just dig lilleman. Vår superman. Du är ju den starkaste utav oss ?

IMG_6110

IMG_6060

IMG_6072

IMG_6075

IMG_6077

 

// Mamma Natalie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats