Världens starkaste Elton

Mycket på gång.

Första lördagen i mars och här sitter vi på soffan, jag & Elton. Pappa Nikolaj är iväg med ett gäng herrar och lyssnar på jazz. För min del är det rena lyxen med en pyjamas hela dagen-dag.

Det har hänt mycket senaste tiden och våren kommer fortsätta vara händelserik. Härom helgen var jag uppe i Varberg och gästade en podcast, lovar att länka så fort avsnittet sänds. Det har skrivits både ett öppet brev till Malmö Stad och publicerats en debattartikel gällande Region Skåne, i Sydsvenskan och även i Skånska Dagbladet. Vi kämpar på med andra ord och det är kul att se hur mycket vi faktiskt lyckas påverka.

Även på jobbet väntar en spännande vår, eller den har egentligen redan börjat. Var bl.a. på utbildning i veckan och ännu en väntar uppe i Norrköping i april. Struntar i jante och säger heja mig. Jag vet dessutom di facto att flera ropar med mig, vilka är de som jag väljer att lyssna till.

Vid sidan av pluggas det också, på distans. Handikapprätt och det går faktiskt över förväntan. Fick tillbaka min första uppgift igår och gjorde en riktig fredagsdans.

Men allt är tyvärr inte bara positivt och roligt i livet just nu. Där är någonting som gör oerhört ont. Och jag har medvetet inte sagt orden högt mer än vid ett par, väl valda, tillfällen.

Imorgon är det internationella kvinnodagen och min mamma, Eltons mormor, förtjänar all hyllning och styrka som går att ge en människa. Nästa vecka börjar en tuff period, men du är tuffare. Vi älskar dig och fightas med dig ❤️

#fuckcancer

//Mamma Natalie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats