Världens starkaste Elton

Massa sjukhusbesök & fint reportage.

Mitt i veckan och nästan ett mitt i natten-inlägg. Vi har haft en hel del för oss, minst sagt. Förra vecka var som ett extra sportlov för barnen. Nikolaj’s yngsta kusin Hanna var nere i Malmö och då hänger storasyster Tilde ihop med henne typ 24/7. De båda följde med mig till skolan en dag, de och all deras slaaaajm ???

En dag var vi på bio, en annan bowlade vi och en förmiddag stack pappa Nikolaj & storebror Dante iväg och åkte pulka i full snöstorm ute hos farfar & Anki. I övrigt var det alla andra, vanliga, rutiner som rådde, som stora tjejens gymnastik där jag agerar hjälpförälder, vilket är hur kul som helst.

I lördags var även jag, ”trebarnsmorsan”, ute på 25-års galej och nation i Lund. Helt galet, men himla kul. Det blev inte alltför sent och dagen därpå vinkade vi hejdå till Hanna och jag tog sedan med de stora barnen och en väninnas pojke till Hylliebadet.

Förra veckan gick med andra ord i ett och denna veckan har vi haft/har röntgen, logoped, provtagning, terapi-utvärdering, start av AKKtiv KomIgång, återbesök hos Move & Walk, ortopedteknik, samt ögonkliniken. Dessutom har det varit/är det två skoldagar för min del. Heja oss alltså ??

Jag vet inte om några utav er har hunnit läsa det än, men Loppi har gjort ett jättefint reportage om Elton som publicerades i början av förra veckan. Länkar det här:

https://vimedbarn.se/vi-var-helt-sakra-pa-att-vi-aldrig-skulle-fa-ta-med-honom-hem/

Nu ska jag bädda rent så vi kommer i säng, för ja, vi lyckades klämma in lite (läs: mycket) tvätt idag med.

Stor kram på er ?

 

// Mamma Natalie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats