Världens starkaste Elton

Aldrig haft något annat val.

Sex månaders tystnad. Sedan dagarna innan Eltons fyraårsdag har jag inte kikat in här och igår var det på dagen 4,5 år sedan jag gavs livets bästa, finaste och mest underbara gåva. Han är så stor nu och tiden bara rusar fram.

Det senaste halvåret har verkligen rusat fram det med och flera viktiga beslut har fattats. Även roliga sådana. Jag har ett nytt jobb sedan 1,5 månad tillbaka. Trivs som fisken i vattnet, det passar mig som handen i handsken och allt det där. Visst, jag lämnade en viss trygghet bakom mig, men oj vad jag stärkts av en ny och spännande utmaning. Helt helt nytt är det ju ändå inte.

Vi har nya levnadsförhållanden med. Eltons pappa har flyttat ut och skilsmässoansökan är inlämnad. Eltons boendesituation har där emot inte förändrats egentligen, han bor nästintill heltid hos mig och har umgänge med sin pappa och sina storasyskon varannan helg. Den största omställningen för mig & Elton är just den – att syskonen inte är samlade här hemma varannan vecka. Vi delar inte vardagen tillsammans längre. Givetvis ses vi så fort tillfälle ges ändå och de stora barnen är och kommer alltid att vara välkomna hos oss, men det är absolut en förändring för alla barnen.

Att vara ensam är inte främmande. När alla kvällsbestyr är avklarade och Elton har nattats sitter jag på soffan och slås av hur fantastiskt vi har det i vår hemmaborg. Harmoni.

Igår kväll var det både movicol- och duschdag, efter en utflykt (tillgänglighetsdag) med storasyskonen till Skånes djurpark. Det betyder att det bara är ”vanlig” nattning ikväll. Han slumrar redan i famnen och det har vi nog Move & Walk att tacka för. Elton påbörjade andra veckan av fyra i eftermiddags och jag ser så mycket fram emot att vara på plats med honom resterande torsdagar.

Vi får se vilka andra RBU Skåne-familjer vi kanske springer (eller rullar) på där. En hel del träffade vi ju igår och annars vankas det rullstolsrace på Ribban helgen efter skolavslutningarna. Där ska vi ge järnet världens starkaste Elton ♿️??

Mamma är så himla stolt över den genuina livsglädjen du har, i allt du tar dig för. Tacksam över att varje dag få kalla mig själv för din mamma och dig för min son. Dansandet i köket och det härligaste skrattet när vi ännu en gång sjunger på Newkids låt, ”Vi har aldrig haft något annat val…” Bästa teamet är vi ❤️

//Mamma Natalie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats